ניתוח הקטנת לשון

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

06/02/2013 | 15:48 | מאת: שביט

שלום, תינוקת בת חודשיים וחצי מועמדת לניתוח הקטנת לשון כתוצאה מלשון גדולה בלידה. יש לה הפרעות נשימה. רציתי להתייעץ באיזו שיטה כדאי לנתח בשיטתw באיכילוב או שיטת המנעול בתל השומר תודה רבה

06/02/2013 | 19:01 | מאת: שביט

בהמשך לשאלה , מי כדאי שינתח פלסטיקאי או אף אוזן גרון ? תודה רבה

06/02/2013 | 19:54 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

06/02/2013 | 19:59 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, קיימות גם שיטות אחרות ולעיתים שילובן. יש להתאים לכל מקרה לגופו. מנתח-ככלל מי שעוסק בלשון הוא רופא אא"ג. אך לעיתים גם כירורג פלסטי מיומן בנושא. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה