בליטות לבנות בלשון

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/02/2013 | 19:01 | מאת: מיכל

שלום רב, שמי מיכל בת 32 בריאה בדר"כ ללא מחלות רקע קצת מוטרדת לגביי בליטות קטנות מאין פצעים בחלק הפנימי בפה על הלשון, מעולם זה לא הטריד אותי וזה נמצא די הרבה זמן, אך אף פעם לא נתתי על כך את הדעת מאחר ואין תסמינים של כאב או משהו...על מה הדבר יכול להעיד והאם יש מקום לדאגה? הייתי עד לא מזמן בבדיקה אצל רופא אף אוזן גרון לגביי בדיקה אחרת, האם יכול להיות שהרופא היה צריך להסב את תשומת ליבי לפצעים הנ"ל (לא הזכרתי אותם בפניו.) תודה ושבוע טוב

02/02/2013 | 19:42 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, יתכן מאד ומדובר בבלוטות הצירקומבלטיות, כלומר חיישני טעם הממוקמים בחלק אחורי של גב הלשון ואין מדובר בתופעה חולנית כלל. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה