ניתוח מחיצות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

14/01/2013 | 17:55 | מאת: רוני

לפני שנים שברתי את האף ונותחתי להוצאת העצם השבורה מהאף. מאותו רגע אני סובל בקושי לנשום דרך האף .המחיצות שלי עקומות, הגרון שלי מתייבש ויש לי קושי בשינה. בלילה אני מתעורר הרבה פעמים אובחן אצלי דום שינה.בנוסף כאשר אני שותה/אוכל ככל הנראה אני בולע אוויר ואז אני נאלץ לבצע גרעפס לשחרור האוויר. האם ניתוח מחיצות האף יכול לפתור את הבעיה או שישנם בעיות אחרות שאני צריך לטפל במידה וכן למי עליי לפנות תודה

15/01/2013 | 21:12 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אתה סובל מאטימות אף ומהפרעת נשימה חסימתית בשינה. יש לבדוק את אפך ולהציע פיתרון. יש לבצע ברור ולאבחן את הגורמים להפרעת הנשימה החסימתית בשינה ואז להציע לך טיפול המתאים לך. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה