כאבים באיזור הפנים

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

19/11/2012 | 21:20 | מאת: שלומית

שלום רב לפני שבועיים באמצע הלילה התחלתי לחוש יובש ועקצוץ בגרון הלכתי לשתות ואז חשתי כאילו הלשון שלי נרדמת וחלק מהלוע כאילו נסגר עלי ,פלג גוף עליון שמאלי גם כן.התפללתי ונרדמתי .למחרת החל להופיע טעם מר בפה ותחושה של הירדמות באיזור הנזופרינקס , חיך עליון ושיניים קדמיות עליונות,בנוסף קיימת נקודת כאב מאוד חזק עם תחושת בלט מתחת לאוזן בזוית הלסת,כמו כן ישנה נקודת כאב באוקסיפוט המלווה את כל התחושות הללו. נבדקתי ע"י רופאת עיניים ששלה לחץ תוך עיני, עדיין לא נבדקתי ע"י א.א.ג התור בשבוע הבא מה זה יכול להיות אשמח לקבל תשובה תודה רבה שלומית

19/11/2012 | 23:40 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אולי גרוי של עצה הטריגמינוס (העצב החמישי). כדאי להתייעץ גם עם נוירולוג. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה