טיקים באוזן

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

20/10/2012 | 05:58 | מאת: שני

אני בת 34. בשבוע האחרון שמתי לב, שאם אני מדברת מס' דקות ברצף, אני מתחילה לשמוע "טיקים" ואינני מבינה אם מקום מהאוזניים או מהלוע. במקביל יש לי דחף לגרד בתוך שתי האזניים. מהיום, במנוחה אני שומעת מדי פעם התפוקקויות כאלה באוזן - כמו ששומעים כשאזניים נפתחות בהשוואת לחץ אויר. רופא אאג לא מצא דלקת או פקק ומפנה לבדיקת שמיעה. האם עליי להיבדק בעד מישור? בתודה מראש.

20/10/2012 | 09:57 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, בעייתך היא בתחום רפואת אא"ג אך לעניות דעתי אין בדיקת שמיעה רלבנטית. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה