איך לבחור צוות / בית חולים לטיפול בשפה שסועה וחיך

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

11/09/2012 | 15:03 | מאת: הרן

שלום, אני בחודש שמיני, העוברית שלי עם שפה שסועה וחשד לחיך שסוע והומלץ לנו להיפגש ולחבור כבר לפני הלידה לצוות שמטפל בחיך שסוע ושפה שסועה, הבעיה היא שקיבלנו מספר הפניות למספר צוותים /בתי חולים שונים, איך נדע לבחור? על פי אילו קריטריונים? האם יש צוותים שכאלה גם בצפון? כי אנחנו גרים ליד קריית שמונה... ויש לנו עוד בת קטנה בבית שבין לבין צריך לדאוג גם לה... תודה.

18/09/2012 | 20:36 | מאת: מישהו79

אני גר ליד חדרה ובילדות שלי הייתי ברמב"ם, שם יש צוות נהדר.

שלום הרן, אכן חשוב לדעת טרם הלידה את תהליך השיקום.המרחק לא צריך להרתיע אותך... אוכל להמליץ בחום על הצוות בבית חולים מאיר בכפר סבא אליו מגיעים מכל קצוות הארץ. את יכולה ליצור קשר עם הורים לילדים עם חיך ושפה שסועים באמצעות הבלוג של שירי או של אירית פרג.צרי עמי קשר באמצעות הנייד שלי 054-7604385 או באמצעות האימייל [email protected] ואתן לך גם את מספר הנייד שלהן. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

09/10/2012 | 08:04 | מאת: הרן

תודה אריאלה, את ההמלצות על מאיר קיבלתי מכמה וכמה גורמים (רפואיים ופרטיים) ואתם בהחלט אחת האופציות, תודה. הרן.

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה