שסע בשפה ובחיך

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

10/09/2012 | 22:24 | מאת: שלי

שלום, בני נולד עם שפה שסועה ושסע בחך, טופל באהבה ומסירות ע"י צוות שפה וחיך שסועים בסורוקה. לא מזמן עברנו לכפר סבא, ורצינו לדעת כיצד ניתן להמשיך לקבל טיפול במאיר? האם ניתן לקבל טיפול רק מרופא א.א.ג של מאיר ובדיקות שמיעה ולהמשיך מעקב וטיפול ע"י הצוות בסורוקה? מיהו רופא הא.א.ג של ילדי השפה השסועה וכיצד ניתן ליצור קשר? תודה רבה, שלי

11/09/2012 | 19:32 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הצוות של המרכז לחיך ושפה שסועים ומומי ראש פנים במרכז רפואי מאיר ישמח לתת לכם את כל השירותים הנחוצים ומקצועיות ברמה הגבוהה ביותר. ד"ר אריאלה נחמני, היא קלינאית התקשורת עם נסיום של מעל 25 שנה בתחום ורופא אא"ג העוסק במומי חיך הוא כותב שורות אלה. אתם יכולים לשלוח פקס: 097471617 עם הפרטים ותוזמנו לפגישת היכרות. מס' הטלפון של המזכירה: 097472703. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה