פה שורף

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

08/09/2012 | 15:18 | מאת: יפה

אני בת 52. מיד עם תחילת טיפול שיניים הרגשתי שאני נחתכת בלשון. הפה בוער והשפתיים נדבקות. יש החמרה כאשר אני מדברת ולפעמים גם בשעות הערב. שללו בעיה של פטריה. האם לפי דעתך מדובר בתסמונת הפה הצורב? ומה התרופה לטיפול בבעיה? תודה.

08/09/2012 | 23:29 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אני מניח שלא נחתכת בלשון וזו הייתה תחושה בלבד. פטריה איננה רלבנטית כלל. יתכן ומדובר באמת בתסמונת הפה הצורב. פני למרפאת כירורגית פה ולסת לאבחון מסודר וטיפול. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה