חודש ספטמבר הוא חודש המודעות לחיך ושפה שסועה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/09/2012 | 12:58 | מאת: יעל

אני מסנה להפעיל דף בפייסבוק אבל אין לי מושג איך להגיע לאנשים הינה הדף http://www.facebook.com/groups/177569095596219/

03/09/2012 | 13:16 | מאת: שירה

מחפשת הורים להתייעץ על אופן הטיפול ומקום הטיפול בילדה עם שסע דו צדדי bilateral macrostomia תודה

שלום שירה, על פי הודעתך, אני מבינה שאת מחפשת הורים לילדים עם שסע מסוג transverse facial cleft היינו השסעים הינם ררוחביים משני צידי הפה מה שגורם למפתח פה גדול מהרגיל. סוג של שסע זה אינו כה שכיח.זכורה לי משפחה מאזור הוד השרון, אך אינני זוכרת את שם המשפחה כדי שאוכל לאתרם. אנסה לבדוק ברישומי מרפאתנו. בכל מקרה אשמח לפגוש אתכם ולעזור. את יכולה ליצור עמי קשר באמצעות האימייל [email protected]. בברכת שנה טובה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה