מודאגת מאד

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

26/08/2012 | 15:14 | מאת: תמר

אני כבת 37 נשואה ואם לילדים. מזה כ- 5 חודשים אני מרגישה הרגשת חום כמו בעירה בבהונות הרגליים ולעיתים באצבעות הידיים- קבעתי תור לנוירולוג. אך מזה כשבוע אני חשה מעין גוש בגרון המקשה עלי אפילו בבליעת הרוק. יש לציין כי אני סובלת ממעי רגיש ואיני מטופלת בתרופות לציפוי רירית הקיבה כמו כן בבדיקות הדם כולסטרול 256 כללי ,LDL- 176 ולציין חסר גדול בויטמין D עד 7 . האם יש קשר בין הסימפטומים ומה אני צריכה לעשות? אודה על תשובתכם המהירה.

28/08/2012 | 00:27 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, את זקוקה לבדיקות דם בסיסיות כולל רמת סוכר, סידן, מגנזיום,ויטמין בי12 בדם ועוד. בדיקת נוירולוג ולגבי הגרון - בדיקת רופא אא"ג. בברכה פרופ' יהודה םינקלשטין

28/08/2012 | 08:52 | מאת: תמר

תודה רבה על תשובתך.

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה