ליחה בגרון והאבחנה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

17/08/2012 | 17:44 | מאת: רננה

שלום רב מזה 4 ח' ליחה טורדנית בגרון ולאחרונה ברמה יומיומית עם כל נשימה. הליחה שקופה וצמיגה ומיוצרת בגרון עליון. לא ניתנת להוצאה דרך הפה אלא רק לבליעה. ממצאי רופא אאג בבדיקה עם פנס ללוע "פה לע גרון תקינים, אין הפרשה חריגה" אמר לגשת לרופא משפחה ולבדוק דרכי נשימה עליונות. רופא משפחה קושר את הליחה לכאבי בטן ושלשולים שיש לי לסרוגין מזה חודש ונתנה "אומפרדקס" קראתי כתבתך בדבר הליחה השאלות 1. היתכן קשר בין כאבי הבטן לליחה 2. הכיצד אאג שולח לרופא משפחה לבדיקת דרכי נשימה עליונות כשבכתבה נאמר שזה מתפקידו 3. הבעיה לא נפתרת לאחר שני רופאים. מה עושים?? תודה

21/08/2012 | 22:33 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הסבירות שכאב הבטן והאומפרדקס רלבנטיים קיימת אך נמוכה למדי. אם שני רופאים אינם מועילים פונים לשלישי. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

21/08/2012 | 22:33 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הסבירות שכאב הבטן והאומפרדקס רלבנטיים קיימת אך נמוכה למדי. אם שני רופאים אינם מועילים פונים לשלישי. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה