עייפות בוקר חמורה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

16/07/2012 | 15:43 | מאת: רון

שלום רב,יש לי בעיה,לא משנה מתי אניהולכת לישון,בין אם זה ב 11 בלילה או ב 2 בלילה,קשה לי מאוד מאוד לקום בבוקר,גם אם אני ישנה מעל ל10 שעות. אני אף פעם לא מצליחה להרים את עצמי מהמיטה,וכשאני מצליחה אז כל הגוף כואב לי,כאב ראש,חולשה,חוסר מצב רוח,תפקוד לקוי שנמשך לאורך היום ומחליש אותי ומעייף אותי,בעיקר בשעות הבוקר המוקדמות 6+ אך גם מאוחר יותר כשאני קמה ב 11+ מה עושים.??

17/07/2012 | 00:20 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, לישנוניות-יתר גורמים רבים. אינני יודע דבר על מצבך הבריאותי הפיסי והנפשי. פני בשלב ראשון לרופא המשפחה אשר יפנה אותך לבדיקות דם אותן מקובל לבצע בברור מעין זה. לאחר מכן ברור הורמונלי יכול רופא נשים לבצע ברור הורמונלי בנוסף לתפקוד בלוטת המגן אשר יתבצע ע"י רופא המשפחה. במידה והבדיקות תקינות במידה ואת סובלת למשל מדיכאון, עליך לפנות לבעל מקצוע. במידה ואינך סובלת מדיכאון יש לבדוק אותך ולהמשיך בברור. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה