חנק מתוך שינה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

24/06/2012 | 06:10 | מאת: דרורי

שלום לפני יומיים קמתי באמצע הלילה עם תחושת חנק והרגשתי שאני לא נושם לכמה שניות ולאחר מכן היה לי כאב קל בינוני בגרון אין לי מושג איך ולמה זה קרה לי ורציתי לדעת ממה זה יכול להיגרם. חשוב לציין שאני בן 31 לא שמן אוכל טוב ומעשן בכמויות סבירות קופסה ליום וחצי אם יש קשר אשמח לתשובה ובציפיה שהפוסט הזה הוא בפורום הנכון ושוב תודה

25/06/2012 | 23:31 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, חשתה שאינך יכול לשאוף אוויר והתחושה נוראית. מדובר בהתקף פניקה על רקע חרדה שאולי נסתרת ממך. הרגע והתופעה תחלוף. בברכה פרופ' יהודה פינקלשין

09/07/2012 | 02:13 | מאת: דרורי

האמת העבר שלי לא כל כך זוהר אבל חיי בשנים האחרונות מאוד טובים מבחינה כלכלית ומשפחתית, אבל אולי באמת אתה צודק כי זה קרה פעמיים ומאז באמת זה לא חזר תודה לך על התשובה.

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה