תיקון סוגר לסתות וטיפול שיניים, איפה יש בראשל"צ?

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

23/05/2012 | 20:39 | מאת: אדריאן לרנר

שלום פרופ' פינקלשטיין רציתי לשאול היום לגבי איפה אפשר לבצע טיפול שיניים לחך ושפה שסועים? האם יש מרפאות כמו בחיפה ברמב"ם שמטפלים ללא עלות כספית? כיום יש לי בעיה עם מנשך הסוגר של הלסת בנוסף לשתי הניתוחים הבאים בקרוב של השפה והאף. תודה מראש על המידע אם תוכל. אדריאן

23/05/2012 | 21:03 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אתה יכול להיבדק במרפאה האורתודונטית בבית חולים רמב"ם. מנהל המרפאה הוא ד"ר דרור איזנבוד. שם לאחר בדיקה תקבל את המידע הרלבנטי לגביך. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

24/05/2012 | 20:51 | מאת: אדריאן לרנר

שלום פרופ' פינקלשטיין ד"ר איזנבונד לא יכול לטפל בנושא השיניים והלסת עד אשר לא נבצע את ניתוח ה SEPTORINOPLASTY האף והשפה, כי יש קשר ישיר לטענתו לטיפול האורתודנטי על מנת שיוכל לתקן את השיניים, יש צורך בנוסף ל 2 הניתוחים אצלכם גם ניתוח לתיקון סגר הלסת. ואני גר בראשון לציון כרגע לכן יהיה גם קשה להגיע לחיפה כל הזמן

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה