חיך שסוע?

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/05/2012 | 14:58 | מאת: שיר

בתי בת 9 חודשים היום הבחנתי לראשונה שבתקרת הפה שלה , כלומר בחיך, יש מעין תעלה. והאזור אינו ?חלק? כפי שאמור להיות. האם יכול להיות שזה שסע בחיך? יש לציין כי היא יונקת בעיקר ורק לאחרונה התחילה לאכול מוצקים לא נתקלתי בתופעות שמתוארות קשורות לחיך שסוע כגון פליטות דרך האף, פליטה בכלל או קושי ביניקה תודה

02/05/2012 | 21:48 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אינני יודע במה מדובר מאחר ויש לראות זאת. יניקה תקינה איננה שוללת מום חיך. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה