המשך חמצן

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

24/04/2012 | 14:18 | מאת: שיר

לד"ר פינקלשטיין תודה על התשובה בהמשך לתשובה מיכאל אכן סובל מחסימה בדרכי האויר העליונות עקב המיקרוגטיה בברונכוסקופיה שעבר בתחילת מרץ נאמר לנו שמיכאל יצטרך לעבור שיקום של הלסת אבל שנחכה עוד שנתיים השאלה היא אם נעשה עכשיו את הניתוח האם הוא היא מספיק יעיל או שבעתיד היה צורך בניתוח נוסף

25/04/2012 | 08:56 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ברונכוסקופיה איננה בדיקה הרלבנטית לחסימה של דרכי הנשימה העליונות. זו בדיקה המבוצעת בידי רופא ריאות ילדים ואנו מדברים כאן לא על ריאות אלא על מבנה הראש והפנים ודרכי הנשימה העליונות. בנכם זקוק להערכה מקצועית ותוכנית טיפולית מתאימה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה