חורים בזויות הפה (בחיבור בין השפתיים)

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

28/03/2012 | 20:45 | מאת: אפרת

שלום רב, בתי בת 3. בחיבור בין השפתיים העליונות לתחתונות בשני צידי הפה יש לה חור קטן. שני החורים קיימים מיום לידתה. לא ייחסתי לכך חשיבות מיוחדת עד שגיסתי שסיימה את לימודיה כרופאה אמרה שייתכן שחלק זה של הפנים לא התחבר באופן מלא בהיותה עוברית ושעלולות להתפתח במקום ציסטות. אני מתכוונת לקחת את בתי לרופא לבדיקה אך אשמח לדעת מהי אבחנתך. תודה רבה.

31/03/2012 | 02:51 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ראשית כל אין ממה להתרגש. שנית, יש לראות את הנקבים הללו בעין. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה