ניתוח חיך שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

14/03/2012 | 15:57 | מאת: ניצן

שלום, נולדתי עם חיך שסוע תת רירי ולא נותחתי מעולם, עברתי טיפולים אצל קלינאיות תקשורת. היום אני בת 19 ואני רוצה לעבור את הניתוח. הבנתי שזה לא בעייתי ולכן אני רוצה להתקדם עם העניין, אני כן רוצה לעשות את הניתוח דרך הקופה אבל אני לא בדיוק יודעת לאן פונים כדי להתחיל בתהליך, לבי"ח עצמו? לרופא משפחה? בעבר ההורים שלי טיפלו בעניינים ולכן אני קצת מבולבלת.

18/03/2012 | 01:09 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ניתן לשלוח פקס אלינו:097471617 ובו כל הפרטים האישיים ובקצרה במה מדובר, ותוזמני. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה