בעיות דום נשימה ונחרות גבוהה מאד

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

19/02/2012 | 13:07 | מאת: אילן ג'רבי

אני משתמש עד היום בCPAP המכשיר לא נוח בכלל .אבל לצערי הוא חלק ממני.האם יש אפשרות לעבור למשהו עדין יותר ,שלא אתבייש להיות איתו גם שאני לא ישן בביתי. אשמח לקבל תשובה .

20/02/2012 | 05:40 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, בכדי להציע לך טיפול יש לבצע ברור שמטרתו אבחון הגורמים להפרעת הנשימה שלך בשינה. בדיקת שינה איננה בסיס כלל לטיפול. בכדי להציע לך תוכנית טיפולית המתאימה לך אינדיווידואלית אתה צריך להגיע לבדיקה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

25/03/2012 | 16:33 | מאת: יוסי

איך מוצאים את התשובה של פרופ' פינקלשטיין לשאלת אילן ג'רבי? אילן עוד מוכן לסבול ולהשתמש ב CPAP. אני בכלל לא. מה דעתו של הפרופ' על מכשיר ה Snoring care של חב' נקסנס? בין הממליצים על מכשיר זה, על פי האתר,גם ד"ר יצחק ברוורמן מנהל יחידת א.א.ג. בבית החולים הלל יפה. תודה מראש עבור תשובה שמעניינת בוודאי רבים.

26/03/2012 | 01:15 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הנזק המשממעותי בטווח המיידי וודאי בטווח המאוחר של הפרעת הנשימה בשינה הוא הקיטוע של הארכיטקטורה של השינה. כלומר שיבוש שלבי השינה ומניעת שינה עמוקה.זה בדיוק מה שהמכשיר הזה עושה. הוא מונע שינה עמוקה ובכך מעלה את מתח השרירים. מכשיר זה מבוסס על רעיון ישן ומכשירים הפועלים כך פחות או יותר קיימים שנים רבות. לא הייתי מייעץ לאף אחד להשתמש במכשיר זה ולעניות דעתי, אם משרד הבריאות היה יעיל יותר היה פועל למניעת הפצתו. או לחילופין מחייב את המשווקים לצרף אזהרה בנושא. בכבוד רב פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה