הומאווקס בוארון

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

17/02/2012 | 09:44 | מאת: רונן

שלום, רציתי לשאול אם אתה מכיר את המוצר הנל שאמור לסייע בצרידות כתוצאה של עייפות המייתרים. תודה

17/02/2012 | 19:20 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

לום רב, צרידות לא יכולה להיגרם עקב עייפות מיתרים מאחר ואין בנמצא עייפות כזו. הסיבות לצרידות הן שונות ויש לאבחן בכל אחד את הסיבה לצרידות שלו. מאחר והומאופטיה איננה קשורה לגוף האדם אין מבחינתה צורך לאבחן את המחלה. ממילא הטיפול הוא סוגסטיבי בלבד. עם זאת, מאחר ומדובר בהונאה הרי שיכול להיגרם נזק למי שמתפתה לטיפולי בלוף ובמיוחד להכנסת חומרים זרים לגופו. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין נ"ב: ההומאופטיה הומצאה ע"י ד"ר הנמןלפני כמאתיים שנה והיא מבוססת על שלושה עקרונות המנוגדים לידע האנושי.

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה