נפיחות בצוואר וקושי בבליעה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

09/02/2012 | 00:06 | מאת: ליטל

שלום, שמי ליטל אני בת 23 בתקופה האחרונה אני מנסה לבלוע רוק ולא מצליחה. יש לי הרגשה שמשהו תקוע בגרוני ולא מאפשר לי להשלים את בליעת הרוק, רק בפעם השנייה כשאני מנסה שוב אני מצליחה. לפני יומיים הופיעה גם נפיחות בצווארי ממש באמצע. מה לדעתך זה יכול להיות? אני די מפחדת שזה ישפיע על נשימתי בלילה. אני סובת ממחסור בברזל ואנמיה... אשמח לתשובתך, ליטל

09/02/2012 | 01:42 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, בד"כ מדובר במצב חרדה ופניקה. בשלב זה פני לרופא אף, אוזן וגרון. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה