בדיקת הלייחה שיורדת מהאף

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

18/01/2012 | 13:50 | מאת: רועי

פרופ פינקלשטיין, אני מגיע אליך לביקור בעוד פחות משבוע. יש לי בעיה של לייחה שלא נפתרת כבר הרבה שנים,רק דיפרוספן עזר,ואלרגיות וסינוסים נשללו. רציתי לשאול אותך איזו בדיקה אפשר לבצע ללייחה עצמה שתבדוק אולי פטריות,חיידקים,או איזה גורם שיוצר את הלייחה? האם יש בדיקה ספציפית שאוכל לבקש מרופא המשפחה שאולי תשפוך אור על הסיוט המתמשך הזה? כיח מגורה נשלחתי לעשות,אבל זה יותר עבור הריאות ולא עבור הליחה הצמיגית שיורדת ממעלה האף. המון תודה

28/01/2012 | 23:29 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אין צורך בכל בדיקה מוקדמת. צריך רק לבדוק אותך. שבוע טוב פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה