סחרחורות בשינה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

16/01/2012 | 12:12 | מאת: מעיין

שלום וברכה, אני בחודש תשיעי להריון וכחודש אני סובלת מסחרחורות, חוסר פוקוס בהליכה וצמרמורת בקרקפת שמכונה בתחושת עילפון גם בכפות הידיים והרגליים ובעיקר כשרני מנסה להרדם. בדיוק על סף השינה אני קופצת ומתעוררת מהזרם שלך נותן לי להרדם ואני כבר מיואשת,עייפה וחושדת שזה קשור בלחץ וחרדה אך האם נשמע מוכר? יש טיפול? יכול לעבור? חוששת להשאר עם זה גם אחרי הלידה ולטפל כך גם בתינוק. אודה לתשובתך, בברכה, מעיין

19/01/2012 | 05:07 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אכן ככל הנראה את סובלת מחרדה. פני לרופא המטפל שלך. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה