חום לפני ניתוח שקדים

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

31/12/2011 | 17:07 | מאת: זיו

בתי אמורה לעבור בעוד יומיים ניתוח להסרת השקדים על ידך והיום הופיע חום של 38.3 - בינתיים חד פעמי, לא מתלוננת על שום כאב אחר. הניתוח נדחה כבר 4 פעמים בגלל שביתת הרופאים האם ישנה בעיה לבצע את הניתוח (הניתוח ביום שני) במידה ומחר לא יהיה חום האם יהיה אפשרי?

01/01/2012 | 00:00 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אם החום לא ישוב ניתן ככל הנראה לנתח. אם החום ימשך, נצטרך לדחות את הניתוח. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

01/01/2012 | 00:00 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אם החום לא ישוב ניתן ככל הנראה לנתח. אם החום ימשך, נצטרך לדחות את הניתוח. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה