שאלה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

13/12/2011 | 10:39 | מאת: ע.

יש לי הפרעות קשות בדיבור. מטפלת בדיבור בדקה אותי ארוכות וקבעה שהמצב אינו ניתן לשיפור. לעיתים קרובות לא מבינים אותי. מעבר ללחזור על דבריי שוב ושוב - או לכתוב אותם על נייר - יש פתרונות טכניים נוספים?. (לא ברמת הטיפול הרפואי שמיצה את עצמו, אלא ברמת האביזרים הטכניים השונים). מקווה שהבנתם אותי (חה. איזה משחק מילים) ומחכה לתשובה.

16/12/2011 | 09:14 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

לום רב, קיימות הפרעות שונות בדיבור. אנא כתבי לנו מה האבחנה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה