האם שוחחת עם פרופ' רוזנברג לגבי אפשרות של ניתוח

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/12/2011 | 18:19 | מאת: אדריאן

שלום פרופ' פינקלשטיין ערב טוב.. רציתי לשאול האם שוחחת עם פרופ' רוזנברג לגבי האפשרות לנתח לניתוח SEPTORINOPLASTY + תיקון המחיצה והשפה על מנת לפתור את בעיית הנזלת והנשימה למרות מחלת הניוון שרירים הגנטית ממנה אני סובל.. המצב מחמיר וניירות הטישו עולות על גדוטיהן.. טיפול תרופתי כרגע אינו יעיל ואינו עוזר ואף מחמיר את מחלת הניוון שרירים עצמה. לגבי אישור לניתוח מהנוירולוגית זה בטיפול.. תודה מראש אדריאן.

03/12/2011 | 02:16 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

אדריאן שלום, היית צריך לקבל מהמזכירה הזמנה לפגישה עם פרופ' רוזנברג. אברר מה קרה וגם לך יש את מס' הטלפון שלה: 09-7472703. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

03/12/2011 | 10:57 | מאת: אדריאן

שלום פרופ' פינקלשטיין תודה ראשית על העזרה בנושא, מחר בבוקר אתקשר למזכירה. כנראה יש לכם את הכתובת והטלפון הישנים מנהריה. עברתי לאזור המרכז וכרגע גר בראשון לציון ועובד במקום עבודה של אנשים נכים הסובלים מבעיות נוירולוגיות ובין השאר לקויי שמיעה. המספר החדש שלי הוא: 0506528873 ואני גר ברחוב מונטפיורי 4/1 ראשון לציון. תודה אדריאן :)

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה