פייר רובין

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/11/2011 | 11:04 | מאת: אשרת

שלום רב. אני בחודש השביעי להריוני במעקב בבי"ח שיבא אצל פרופ' אחירון. במסגרת פגישת ייעוץ מורחבת עלתה המומחיות המיוחדת שלך ושל הצוות שבראשותך בנושא פייר רובין וחיך שסוע, שזו תסמונת שאני עצמי נולדתי עמה והייתי מטופלת אצלך בתור ילדה קטנה וכעת אותה תסמונת, ככל הנראה, זוהתה גם אצל העוברית. אשמח מאוד להגיע אליך לייעוץ ולקבל מידע על אפשרויות הטיפול העומדות בפנינו. עקב השלב המתקדם של ההיריון , אודה לך מאוד אם תוכל לסייע בידי, בקביעת מועד פגישה מוקדם ככל האפשר.

02/11/2011 | 21:53 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אנחנו נשמח להועיל. את יכולה לשלוח לנו פקס עם כל הפרטים ונזמין אותך. 097471617. בברכה פרופ? יהודה פינקלשטין

07/11/2011 | 10:40 | מאת: אשרת

שלחתי פקס למספר שהשארת ועד עתה לא חזרו אלי לקביעת תור. יש דרך אחרת לקביעת תור אצלך, בבקשה?

14/11/2011 | 18:55 | מאת: נוגה

הי אושרת. קראתי מה שכתבת על התיסמונת שאת עצמך נולדת איתה וכעת הולד שלך גם. שמי נוגה ואני תחקירנית דוקומנטארית בסדרה ואקום בהנחיית גל גבאי. אשמח לשוחח איתך ולהבין קצת יותר מה עובר על אם כמוך. הנייד שלי הוא 054-7950325 מייל: [email protected] המשך יום נעים, נוגה.

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה