הפסקת נשימה בלילה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

01/11/2011 | 17:39 | מאת: בני

בתי בת 7, ברקע סבלה מאסטמה עד גיל 4, כעת ללא טיפול ולעיתים רחוקות קוצר נשימה, בנוסף יש לה אלרג'יק ריניטיס ומקבלת טיפול מקומי בתרסיס אף. מזה מספר שבועות, פעם אחת כל לילה, היא מתעוררת ממה שנשמע כחנק, לאחר מכן משתעלת, כמעט מקיאה ולאחר כדקה חוזרת לישון. כאמור זה מתרחש פעם אחת כל לילה ולא יותר. היא לא נוחרת, לא ישנונית במשך היום, ילדה בריאה ופעלתנית. אשמח לשמוע דעתך והאם נדרש בירור כלשהו. תודה!

02/11/2011 | 21:59 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, התופעה חריגה. בכל מקרה צריך לבדוק אותה. גם מסיבה זו וגם מאחר ויש לה מחלת אף. בגיל זה תרסיס לאף בד?כ מנסייניות איננו טיפול מספק. בברכה פרופ? יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה