ניתוח ספטורינופלסטי + TURBINE.

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

29/10/2011 | 17:15 | מאת: אדריאן לרנר

פרופ' פינקלשטיין שלום רב. שמי אדריאן לרנר, בעבר נותחתי על ידיך בחיך (החלפת מתלה לועי מעוות). כיום כידוע אני סובל מאף מעוות + דפורמציית של השפה העליונה עקב ניתוחים מרובים. קבענו בעבר לקבוע תור לניתוח SEPTORIHNOPLASTY + TURBINE. לא הגעתי לאחר הניתוח האחרון בתקווה להמשיך את החיים בלי עוד ניתוח אבל לאחרונה אני סובל מנזלת טורדנית בלתי פוסקת וקשיי נשימה מוגברים עקב סתימה של האף ועיוות המחיצות הפנימיות. לא יצרתי קשר לאחר הניתוח האחרון מאחר שכידוע אני סובל מניוון שרירים בתהליך מתקדם שנוצר עקב המום לידה חיך ושפה שסועים. כמו כן נודע כי אני סובל ממיופתיה גנטית הקרויה בשם X-LINKED MYOPATHY WITH AUTOPHAGIC VACUOLOSE EXCOCUTIVE AUTOPHAGY , DANON'S DISEASE. החשש של הרופאים הנוירולוגים לגבי ניתוח נוסף הוא בעקבות ההרדמה הכללית שתהיה. הבנתי ממך שתוכל לנתח ולבצע את הניתוח המורכב שיכלול אותך וגם את הפרופ' מפלסטיקה. אשמח אם תוכל לעיין במסמכים הרפואיים האחרונים שבתיק שבת.ז. מספר 034333161. מס' טלפון 0542136618 שבת שלום אדריאן

30/10/2011 | 19:57 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום אדריאן, קבלנו את החומר ונדון בכך. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה