שאלה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

07/10/2011 | 17:54 | מאת: אמיר

שלום לכם אני בן 36 ולאחרונה ,ליתר דיוק בשנתיים האחרונות אנשים שקורבים אליי שמו לב שאני מדבר לא ברור וזה רק הלך והחמיר . מצתבר לי הרבה רוק בשפה התחתונה ונוזל לי רוק כמו אחרי שמרדמים את הפה אצל רופא שיניים . האם אתם יודעים על מה אני מדבר? נתקלתם בזה בעבר? מה עלי לעשות , בתודה אור

07/10/2011 | 23:52 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, כמי שעוסקים בדיבור ודאי שתופעות כאלו מוכרות לנו. במידה ותגיע לבדיקה ניתן יהיה לאבחן את הבעיה ולהציע טיפול בהתאם. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

18/11/2011 | 00:47 | מאת: 44

היי אמיר, האם במקרה חשת בדברים שאינם קשורים לאופן הדיבור שלך ולרוק? שינויים שחלו בגוף שלך?

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה