הרבה רוק

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

29/09/2011 | 15:55 | מאת: מיכל

שלום בני בן השנתיים וחודשיים מעל לחודשיים מרייר כמויות רוק גדולות כך שאני מחליפה לו 7 חולצות ביום ע"מ שאיזור בית החזה יישאר יבש וגם זה לא עוזר.כשהוא מתכופף ממש רואים שובלי רוק זה בא והולך לסירוגין מתחילת בקיעת השיניים בגיל 7 חודשים. בנוסף בעונות המעבר בעיקר הוא מקבל וונטולין ובודיקורט. (לא באופן קבוע ורציף) האם זה אכן קשור לבקיעת שיניים או למשהו אחר

29/09/2011 | 16:24 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ככלהנראה אין הריור קשור לבקיעת השיניים אלא לליקוי במוטוריקת הפה שלו. הוא זקוק להערכה מליאה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה