חנק בשינה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

06/09/2011 | 10:39 | מאת: ימית

שלום אני בת 31 בריאה בדרך כל סובלת כבר כמה שנים מחנק באמצע השינה, הדבר יכול לקרות פעם בשבוע, פעם בחודש, ואולי אפילו פעם בשנה - זה לא דבר קבוע החנק מתבטא ע"י זה שאני נבהלת כי אני לא מצליחה להכניס אוויר ולאחר מספר שניות האוויר חוזר אבל זה מלווה אותי בדפיקות לב מאוד מאוד חזקות ומהירות עד כדי כך שלפעמים אני מרגישה שהלב מתפוצץ לי 1. לאיזה תחום רפואה כדאי לפנות? 2. האם צריך לערב קרדיולוג? 3. האם זה נשמע משהו מסוכן? שכחתי לציין שאבי ובני עם אותן התופעות

06/09/2011 | 21:03 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הבעיה איננה בתחום הקרדיולוגיה. ככל הנראה אין מדובר בתופעה מסוכנת כלל וכלל. הבעיה היא בתחומו של רופא אא"ג העוסק בנשימה בשינה. את יכולה להגיע לברור ולפתרון. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה