בקשר לקביעת תור עם ד"ר נחמני

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

04/09/2011 | 14:33 | מאת: דורון

יש לי תור ביום חמישי. גם לפרופסור פינקלשטיין וגם לד"ר נחמני. ראשית חשבתי שזו תהיה ישיבה משותפת.. כך הבנתי. יש לי כרגע בעיה עם טופס 17 לאראלה נחמני מכיוון שזה לא כלול בסל הבריאות?? (אחרי גיל 18??) והם מבקשים מסמכים רפואיים ואין לי מושג איזה הם רוצים ואיך אני מוציא להם אותם... לפני שנתיים לא הייתה לי בעיה עם תור לאראלה. מה אני עושה? תודה

04/09/2011 | 17:03 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, מעל גיל 18 שנה קלינאית תקשורת איננה בסל הבריאות ועל כן משלמים בקופה סכום יחסית סמלי. רצוי תמיד להביא כל חומר רפואי רלבנטי. בברכה פרופ? יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה