בת שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

28/08/2011 | 16:32 | מאת: ליאת

אריאלה שלום רב זמן רב לא דיברנו גילי שלי שבה טיפלת במסירות רבה כל כך כבר בת 8 תלמידה מצטיינת וילדה מקסימה מוקפת חברים (ולא מפסיקה לדבר כמו עורכת דין מדופלמת בדיוק כמו שהבטחת לי אני יודעת שעלי להגיע לביקורת אורטודנטית אנא הנחי אותי כיצד עלי לפעול מול מכבי תודה מראש ליאת

שלום ליאת, אשמח לפגוש אתכם. שלחי פרטים של גילי(ת.ז. שם ומשפחה, כתובת וטלפון) ומספר מילים כמו בהמשך לאימייל.... באמצעות הפקס 09-7471617 כתבי בראש הפקס עבור ד"ר אריאלה נחמני ואדאג שתוזמנו. בברכת יום טוב, אריאלה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה