איך שאני שוכב על הגב או על הצד אני נחנק אין אוויר

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

23/08/2011 | 10:12 | מאת: חיים

שלום נא לקרוא עד הסוף מחכה לתגובה כבר כמה שנים שאני שוכב על הגב או בצדדים עוד לפני שאני נרדם..ממש שניה אחרי שאני שוכב אני נחנק כי לא נכנס לי אוויר דרך האף. אז אני ישן במהלך השינה ונושם דרך הפה ונחנק מדיי פעם. עשיתי צילום CT של בית החזה והצילום נמצא תקין וגם רנטגן של החזה עשיתי גם שם היה תקין. האם יש לך פיתרון לזה? מה עושים במצב כזה? ועוד שאלה מאוד חשובה...היה מקרה שלקחתי אנטיביוטיקה ובזמן שלקחתי אנטיביוטיקה ישנתי טוב האוויר זרם לאף איך ששכבתי לא נחנקתי ...ו-5 ימים אחרי שסיימתי את האנטיביוטיקה הכל חזר לקדמותו...מה זה יכול להיות ? יכול להיות שזה חיידק שיושב לי במערכת הנשימה?

23/08/2011 | 20:13 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, מאחר ומדובר בקושי בנשימת אף, הרי ש-CT וצילומי חזה אינם קשורים כלל לנושא שהוא בתחום רפואת אא"ג בלבד. צריך לבדוק אותך ולברר את הנושא. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה