נשיכת לשון

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

26/07/2011 | 01:16 | מאת: שיר

שלום, לפני כשנתיים נשכתי את הלשון שלי כאשר הייתה רדומה לאחר טיפול שיניים, מאז אני סובלת מכאבים ועיקצוצים נוראיים הלכתי לכל מיני רופאים שהביאו לי משחות למריחה אך הדבר לא עזר, כדי להפיג את הכאב אני משתמשת במשחות הרגעה שנותנים לתינוקות(בצמיחת שיניים) שאלתי היא האם יש אפשרות לטפל בבעיה באמצעות ניתוח או זריקה כי זה פשוט בלתי נסבל ואיפה אני יכולה לקבל מידע על רופאים מומחים? תודה.

26/07/2011 | 20:21 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, פנה למרפאת כאב. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

26/07/2011 | 20:51 | מאת: שיר

רק אם תוכל בבקשה לומר לי לאיזה מרפאת כאב ללכת כי חיפשתי באינטרנט ויש הרבה, אני רוצה את הכי טובים

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה