חיך שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

12/07/2011 | 16:36 | מאת: פולק

שלום, כשהייתי בת 3 עשו לי ניתוח לבניית פעמון (או משהו כזה) ובשנים האחרונות כל פעם לאחר שאני מקיאה אני סובלת במשך כ10 ימים ואף יותר מחוש ריח שונה שגורם להכל להיות מאד מסריח וכמובן משפיע על הטעם של הכל. האם יש קשר בין הדברים? אולי משהו שקשור במחיצת האף? רופא אף אוזן גרון המליץ לי לשאוף תרסיס מי מלח, שלא ממש עושה את עבודתו בינתיים. מקווה לעזרה כי אני משתגעת כבר, תודה מראש

12/07/2011 | 23:36 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אינני יודע מה הוא ניתוח לבנית פעמון.לא ברור מדוע את בכלל מקיאה.הפניה איננה ברורה ולא ניתן לענות כהלכה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה