פייר רובין

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

08/07/2011 | 12:41 | מאת: עינת

שלום, בתי בת ה5 חודשים נולדה פייר רובין היא אכלה מבקבוק יפה מאוד והתחילה לעשות לי בעיות באכילה האם החור גדל יחד איתה? מה אני אמורה לעשות אני מפחדת שתרד לי במשקל ובנוסף מתי אני צריכה להתחיל לתת לה אוכל טחון פירות וירקות ואיך זה מסתדר אם החור בחך, האם יש הדרכה לכך? תודה

שלום עינת, בהחלט עליך לקבל הדרכה. זאת על מנת שתהליך האכילה יהיה מהנה לך ובמיוחד לבתך. בשנת החיים הראשונה לחיי הילד הפה, האכילה, המגע בפה, חשובים ביותר. ראי עד כמה נהנה התינוק להכניס חפצים לפה.... ברצון רב אעזור לך. את יכולה ליצור עמי קשר באמצעות האימייל [email protected] או בנייד 054-7604385. אני נמצאת בחו"ל מה-14.7 עד ל-24.7. בברכת יום טוב ושבוע טוב, ד"ר אריאלה נחמני

14/07/2011 | 11:10 | מאת: עינת

שלום, אני כבר מספר פעמים מנסה ליצור עימך קשר בנייד שנתת לי ללא מענה מתי אני יכולה להתקשר . תודה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה