לסת תחתונה קטנה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

04/07/2011 | 00:50 | מאת: ליאת

בני בן 4 עבר לפני חודש ניתוח להסרת שקד שלישי בגלל שנשם הרבה זמן דרך הפה יש לו לסת תחתונה קטנה ואחורית ובלט של הלסת העליונה האם יש צורך בטיפול אורטודנטי במיקרה זה או שיכול להיות שבגלל שעכשיו נושם מהאף זה יסתדר מעצמו מה דעתך?

04/07/2011 | 05:22 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, המושגים הללו אינם מושגים מקצועיים ולכן לא ניתן לדעת במה מדובר. יש לבדוק את ילדכם ולבחון היטב את צילום הרנטגן שלו. כך ניתן יהיה להגדיר במדוייק את הליקויים במבנה שלד הפנים ולדעת מה צריך לעשות. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

04/07/2011 | 09:32 | מאת: שוב אני

האם אפשר להגיע לטיפול אצלכם במירפאה אני חברת מכבי מה עלי לעשות?

04/07/2011 | 05:22 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, המושגים הללו אינם מושגים מקצועיים ולכן לא ניתן לדעת במה מדובר. יש לבדוק את ילדכם ולבחון היטב את צילום הרנטגן שלו. כך ניתן יהיה להגדיר במדוייק את הליקויים במבנה שלד הפנים ולדעת מה צריך לעשות. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

07/07/2011 | 17:04 | מאת: חך שסוע

היי, רציתי לדעת האם לבנך היה חך שסוע ובעכבות כך יצא לו שקדים?

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה