חיך שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

23/06/2011 | 23:18 | מאת: ליאת מנשה

שלום רב ביתי נולדה עם חיך שסוע בחלק הרך בגיל שנה וחצי נותחה ע"י ד"ר ליאור רוזנברג אצלכם בבית החולים מאיר לאחר הניתוח שלפה עם הרגל את הזונדה

23/06/2011 | 23:23 | מאת: המשך

ד"ר רוזנברג סרב לחזור ולשים לה את הזונדה ורופא א.א.ג רגיל החזיר לה אותה .במהלך ההחזרה של הזונדה נפתחו שני תפרים היום היא בת 8 מתפקדת טוב קצת מאנפפת לפעמים אבל לא באופן שמפריע השנה רשמנו אותו לחוג לימוד שחיה האם זה שיש לה חוק קטן בגודל סנטימטר ממש מעל העינבל יכול להפריע לה ללמוד שחיה תודה

24/06/2011 | 23:42 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אין כל מניעה מרישומה לחוג שחיה. אני בטוח שילדתך ילדה נהדרת אך כדאי שתגיעו לבדיקה ונוכל לפתור את בעיית האנפוף ובמידה ויש צורך, גם סגירת הנקב. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

שלום ליאת, אשמח אם תצרי עמי קשר באמצעות האימייל שלי [email protected]. לא נפגשנו זמן רב... נסיתי ליצור עמך קשר טלפוני ולא הצלחתי. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

08/07/2011 | 12:25 | מאת: עינת

ליאת היי, יש לי בת שנולדה אם חך שסוע הייתי מאוד רוצה לשוחח אם מישהיא שעברה את התהליך הזה תחזירי לי תשובה תודה

28/08/2011 | 16:35 | מאת: היי ענת

מצטערת שלא עניתי זמן רב אשמח לעזור בכל שאלה הנייד שלי הוא 0544805944

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה