בדיקת מצב הטיפול בי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

14/06/2011 | 15:36 | מאת: דורון

שלום פרופסור פינקלשטיין, לא הצלחתי להשיג אותך בטלפון בשביל לברר היכן אני עומד מבחינת הטיפול. התקשרתי למספר הטלפון שפרסמת כאן בהודעה אחרת שלי, לפני מספר חודשים. חשוב לי לדעת היכן עומדים הדברים, שכן הייתי אצלך לפני יותר משנה ומאז לא חל עדייו שום שינוי. תודה מראש,

14/06/2011 | 19:43 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אין לי מושג במי ובמה מדובר.אני האדם הכי זמין בעולם בטלפון. מי שידע להגיע למרפאתי יודע גם כיצד לשוחח אתי. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה