קול מוזר לאחר ניתוח להוצאת גידול פפילרי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

31/05/2011 | 11:25 | מאת: איילת

שלום פרופ' פינקלשטיין בתי בת ה-15 חודש לאחר ניתוח להוצאת גידול פפילרי מבלוטת התריס. קולה עדיין צרוד מאוד וגם מאוד מוזר. האם להמתין או שמא עלי להתחיל לבדוק את הדבר? המנתח אמר שיש חולשה במיתרי הקול עקב הניתוח והקול יחזור אך בעוד זמן רב ועלינו להתאזר בסבלנות. שאלתי היא- מה הצפי לחזרת הקול? תודה

31/05/2011 | 18:41 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אני מניח שהמנתח הוא רופא אף, אוזן וגרון, כך שהוא יכול לספק יותר פרטים על עמדת מיתר הקול ותנועתיותו. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה