חנק למספר שניות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

15/05/2011 | 10:12 | מאת: שולמית

לעתים קורה שאני חשה מחסום בנשימה ואינני יכולה לנשום ואני מוציאה קולות של חנק . התופעה יכולה לקרות בפתאומיות לא רק בזמן שינה. הדבר מלחיץ מאוד ואינני יודעת מה לעשות במקרים האלה. לאחר התקף כזה אני חשה עייפות רבה וקולי צרוד למשך זמן לא קצר. הנשימה לא חוזרת לתקנה מייד ,לוקח כמה זמן. מה יכולים להיות הגורמים לכך, מה אני צריכה לעשות ומה אני צריכה לבדוק כי כשזה קורה נדמה שזהו אני נפרדת מהעולם....

15/05/2011 | 22:08 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, יתכן ומדובר בחרדה וכל הנחוץ הוא להירגע. ניתן עניינית לומר לך לאחר בדיקה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה