ריח של רטיבות ועובש

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/05/2011 | 14:42 | מאת: שירלי

שלום רב, מזה כחודש יש לי בעבודה רטיבות די חמורה בתיקרה שגורמת לי להיות רוב היום בבחילות.הריח מחמיר עם הימים והכל נהפך לעובש.. אני מרגישה בימים האחרונים קושי בנשימה,והנני מעונינת לדעת האם זה עלול לגרום לבעיות מעצם כך שאני מריחה את זה. מקווה שהגעתי לפורום המתאים ואוכל לקבל את התשובות. המשך יום נעים,שירלי

03/05/2011 | 09:08 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אין הנושא בתחומנו. יותר פשוט לבקש שהדבר יתוקן ולא לעסוק בו יותר. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה