הנקה וניתוח לתיקון חיך שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

28/04/2011 | 14:52 | מאת: נעה

נאמר לי כי תינוקות הניזונים מחלב אם מתאוששים טוב יותר לאחר ניתוח לתיקון חיך שסוע. האם זה נכון? האם מדובר על תינוקות המקבלים חלב אם לאחר הניתוח או על תינוקות שקיבלו חלב אם בחודשים הראשונים לחייהם?

29/04/2011 | 07:58 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, קיים כיום פולחן ממש מסטי סביב ההנקה. אין לחלב האם חשיבות מבחינת ההחלמה לאחר הניתוח.במידה וניתוח החיך מתבצע לאחר גיל שנה ממילא אין המלצה להניק בגיל זה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

05/06/2011 | 16:23 | מאת: ציון

שלום רב, לפני מספר שבועות נולד לנו תינוק חדש למשפחה, לפי אבחנה של אדם מבוגר ממשפחה הוא טען שיש שלו ענבל ארוך וצריך לעשות לו ניתוח, למרות שלתינוק לא הפריעה לתפקודו התקין בכל זאת האדם המבוגר טוען שצריך להוריד את הענבל ( אנו זוג צעיר ולא יודעים ומבולבלים בנושא הזה ) מה עלינו לעשות ? מה אומרים מחקרים בנושא ענבל ארוך ?

29/04/2011 | 07:58 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, קיים כיום פולחן ממש מסטי סביב ההנקה. אין לחלב האם חשיבות מבחינת ההחלמה לאחר הניתוח.במידה וניתוח החיך מתבצע לאחר גיל שנה ממילא אין המלצה להניק בגיל זה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה