נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

04/03/2011 | 02:28 | מאת: ליאת

בני בן 4 צריך לעבור ניתוח של שקד שלישי בלילות לא נוחר אלה רק נושם מהפה (בשקט) האם זה בטוח שקד שלישי ?כי הבנתי ששקד שלישי גורם לנחירות... מה דעתך?

05/03/2011 | 22:58 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אכן במרבית המקרים האדנואיד ("השקד השלישי") הוא הגורם לאטימות האף, אך לעיתים יש גורמים אחחרים באף עצמו.סביר להניח שרופא אא"ג אבחן את האדנואיד הבעייתי בצילום רנטגן או בבדיקה אנדוסקופית. פנו בשאלותיכם למנתח. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

05/03/2011 | 22:58 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אכן במרבית המקרים האדנואיד ("השקד השלישי") הוא הגורם לאטימות האף, אך לעיתים יש גורמים אחחרים באף עצמו.סביר להניח שרופא אא"ג אבחן את האדנואיד הבעייתי בצילום רנטגן או בבדיקה אנדוסקופית. פנו בשאלותיכם למנתח. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה