חיך שסוע חלקית

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

25/01/2011 | 13:18 | מאת: סמדר

רופא א.א.ג מצא שאצל בני בן השנתיים החיך שסוע באופן חלקי באזור קטן. האם הכרחי לנתח או שאפשר להשאיר ללא ניתוח? תודה מראש על התשובה.

25/01/2011 | 21:54 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, לא בהכרח יהיה צורך בניתוח. אך בנך צריך להיבדק ולהישאר במעקב בידיים מקצועיות ולא בידי רופא אא"ג רגיל. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

25/01/2011 | 21:54 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, לא בהכרח יהיה צורך בניתוח. אך בנך צריך להיבדק ולהישאר במעקב בידיים מקצועיות ולא בידי רופא אא"ג רגיל. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה