כאבים בחיך העליון

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

23/01/2011 | 00:09 | מאת: מיכל

בימים האחרונים אני סובלת מכאבים נוראיים בחיך העליון. כאבים אלו מתגברים בעיקר בשעות הערב ומקשים מאוד על אכילה ושתיה. בהתחלה חשבתי כי נכוותי אבל זה משהו הרבה יותר רציני. כשהסתכלתי על החיך העליון באמצעות שתי מראות ראיתי שהאזורים הכואבים הם מאוד אדומים, כאילו "צרובים". אין לי מושג במה מדובר ולאיזה רופא עליי לפנות והכי חשוב מה יכול להקל על הכאבים והתחושה הנוראית. תודה רבה

23/01/2011 | 00:20 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, יתכן ומדובר במחלה הרפטית. פני לרופא אף, אוזן וגרון. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה