מחפשת רופא שיניים המתמחה בשיקום פה עם חיך שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

17/01/2011 | 14:33 | מאת: מיואשת

שלום,אני בת 38 נולדתי עם חי ושפה שסועים עברתי כל מיני טיפולים וניתוחים בילדותי,כרגע מצב הפה לא מאפשר לי אפילו לחייך היות וכל צד שמאל שלי לא שווה לצד ימין אני זקוקה ליישור שיניים והשלמת שיניים חסרות ,איפה באיזור המרכז אני מוצאת מרפאה שמתמחה בשיקום פה כמו שלי,במהירות ובלי סחיבות מיותרות?

17/01/2011 | 23:48 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, מרפאה אורתודונטית לחיך שסוע בבית חולים מאיר. את יכולה את פרטיך לשלוח לפקס: 09-7471617. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה