ניתוח

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

10/01/2011 | 09:56 | מאת: ליאת

אני מתלבטת בין שתי שיטות ניתוח לשקדים קובליישן שמומלץ ע"י ד"ר וולף ושיטה רגילה שמומלצת ע"י ד"ר ארי דירו איך אדם מהישוב שמוקף באין סוף אינפורמציה יכול לבחור???????? מה דעתך? ומה הנוהג היום בעולם הרפואה האם אין קו אחיד מומלץ

10/01/2011 | 22:55 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, השיטה המיטבית היא השיטה אשר איננה משאירה רקמת שקדים ואיננה פוגעת ברקמות סביב. שיטה זו היא השיטה ה"רגילה". קובליישן וגם שימוש בשייבר או מיקרודברידר אינן עונות על הקריטריונים. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

11/01/2011 | 11:30 | מאת: שוב אני

רק ע"מ להיות בטוחה האם השיטה הרגילה היא שיטת ה pit והאם ד"ר דירו ארי מומלץ ומוכר

10/01/2011 | 22:55 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, השיטה המיטבית היא השיטה אשר איננה משאירה רקמת שקדים ואיננה פוגעת ברקמות סביב. שיטה זו היא השיטה ה"רגילה". קובליישן וגם שימוש בשייבר או מיקרודברידר אינן עונות על הקריטריונים. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה